Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    San Luis Valley, Co.
    Posts
    2
    Chats
    0

    Default '98 XJ Random missing/backfire

    I bought my '98 XJ Mar 2019. Replaced fuel pump, sparkplugs and wiring, replaced crank sensor, o2 sensors, added injector cleaner with each tank of gas. It runs quiet and smooth for 2-3 weeks at a time then will miss/stumble/backfire at various speed. Then it clears up for another 2-3 weeks and repeat. Any ideas what is the cause? Runs great in between.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chico, CA
    Posts
    29,692
    Chats
    1838

    Default Re: '98 XJ Random missing/backfire

    What brand O2 sensor did you use when you replaced it?
    230 hp 4.3L Chevy
    Built 4L60E with manual lockout
    Atlas 4 speed
    Griffin radiator
    On board air
    Warn 9.5ti on custom bumper
    7.5" RE front and bastard pack rear on custom long arms
    30 gal gas tank
    lockers
    And a bunch of other stuff

  3. #3
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    San Luis Valley, Co.
    Posts
    2
    Chats
    0

    Default Re: '98 XJ Random missing/backfire

    Will have to locate paperwork, I know they were purchased from ebay dealer.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chico, CA
    Posts
    29,692
    Chats
    1838

    Default Re: '98 XJ Random missing/backfire

    The trick is to keep with Chrysler sensors on these 4.0L engines.
    230 hp 4.3L Chevy
    Built 4L60E with manual lockout
    Atlas 4 speed
    Griffin radiator
    On board air
    Warn 9.5ti on custom bumper
    7.5" RE front and bastard pack rear on custom long arms
    30 gal gas tank
    lockers
    And a bunch of other stuff

Similar Threads

  1. What is missing?
    By NC_Xplorer in forum General Talk
    Replies: 12
    Last Post: 08-23-2015, 07:49 AM
  2. Bad hesitation/backfire through intake?
    By nitrojunkie1029 in forum OEM/Factory
    Replies: 9
    Last Post: 05-22-2015, 04:31 AM
  3. Am I missing ??? - Where do these go?
    By Crist Clapper in forum General Talk
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2014, 05:51 PM
  4. Missing Fuses?
    By Nexusone9mm in forum Electrical and Audio Tips! from JEEP TALK SHOW! Podcast
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2013, 07:48 PM
  5. What is missing on xjtalk?
    By Mudderoy in forum Comments, Suggestions and HELP!
    Replies: 65
    Last Post: 12-17-2012, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •