Search:

Type: Posts; User: Mr Clean; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    875

    Re: Shell Rotella T6

    I only have 131k on the engine. It had been rebuilt when I bought it.
  2. Re: Low idle started after check engine light went off

    Same here, runs 110% better
  3. Replies
    5
    Views
    875

    Shell Rotella T6

    Would using Shell Rotella T6 5w40 be beneficial or a good choice during the upcoming hot season in Baltimore, MD? I've read pro and con, more pro than con, but I'm wondering if it could cause any...
  4. Re: Low idle started after check engine light went off

    Just an update in case someone else has had this type of issue. I cleaned my throttle body and IAC valve and it (the low idle issue) has stopped! The only occasional issue I'm having now is the heat...
  5. Replies
    2
    Views
    709

    Differential fluid...which one?

    Planning on changing the diff fluid in my '01 and I'd like to know what fluid y'all recommend. Synthetic Redline, Mobil, Royal Purple or any other brand?
  6. Re: Low idle started after check engine light went off

    Not in the 10 years I've had it..

    But wouldn't I get a check engine code if the O2 sensor was faulting?
  7. Low idle started after check engine light went off

    My issue: After starting and warming up my 2001 Limited, during a stop at a red light, the idle will drop and "bounce" between 200 and 500 rpm and at times completely die. As mentioned this only...
  8. Re: Front swaybar bushing mounts; stripped nut inside the unibody frame!!

    Well after over a year without replying with my fix on my broken bolt swaybar issue here it is, better late than never they say!? The small hole on the side of the frame near where the the swaybar...
  9. Re: Help I need more MPG's, will any of these help..

    The air dam is in place. Tires infalted to 33 on all four corners, a stock XJ except for injectors and exhaust.
  10. Re: Help I need more MPG's, will any of these help..

    Well my XJ is mostly stock, I did change the injectors from 1 hole to 4 hole and added the Dynomax exhaust, but other than that with 29" tires and no lift to speak of it's normal. Shedding weight;...
  11. Help I need more MPG's, will any of these help..

    Would any of theses modifications help in gaining 1, 2, 3 or more mpg's?
    Throttle Body Spacers, headers, cold air intake or a performance chip or any others I may have overlooked. I already have the...
  12. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    After almost a year, an update on what the issue was with my headlights. The + wire that attaches to the + battery terminal was destroyed from battery acid, go figure. One copper wire in the twisted...
  13. Re: Headlight blown; need suggestions on a H4 bulb..

    Yea read it right before the headlight blew. I actually posted a write-up here on the forum in "How-To" on my own headlight upgrade on 3-25-10, it's the same exact set-up your using.
    Silverstars...
  14. Headlight blown; need suggestions on a H4 bulb..

    Hi all, one of my headlights has gone out which gives me a good reason to replace both. Need advice from the forum as to which H4 bulbs to get. Here's the details: the wiring harness has been...
  15. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    Tony, Steve thanks for all the information on what to check; I'm on it and will report back with my findings or any additional questions. Now I'm off to lean how to use a multimeter to check these...
  16. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    No, my high beams didn't work BEFORE or AFTER changing the lever, so don't scratch that, whatever THAT is..
  17. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    I'm pretty sure replacing the multi-function lever hasen't opened pandoras box causing additional issues. Everything works as it did before except for the high beams; it's only a 2 plug & play lever....
  18. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    How do I confirm this, that I'm getting power to the relay and then out of the relay?

    Another thing, the high beam indicator light that comes on when you have the high beams on only comes on when...
  19. Replies
    17
    Views
    5,410

    Re: Help with no high-beams...

    Correct highs worked fine until a few months ago; yes, upgraded & both high & low beams worked after this. The relays are part of the harness, as to what they control my guess would be yes one could...
  20. Replies
    17
    Views
    5,410

    Help with no high-beams...

    The low beams in my '01 XJ Limited work fine. High-beams worked fine up until several months ago. They just quit coming on when the multi-function lever on the steering column was pushed forward to...
  21. Replies
    8
    Views
    13,086

    Re: Headlight/high beam problem...

    Ok I checked the bulbs and no dice; still no high beams even though my low beams work fine.
    What should be my next step or check "before" I go and start tearing apart the steering column & dash as...
  22. Replies
    8
    Views
    13,086

    Re: Headlight/high beam problem...

    That's what I thought BOTH high beam filaments could have blown at the same time. I have a bulb that I'll use to check and get back to the forum with my findings, thanx for all the input guys.
    ...
  23. Replies
    8
    Views
    13,086

    Headlight/high beam problem...

    Here's the issue, my low beams work fine but when I push on or pull on the high beams my headlights go off completely. What could be the issue and what should I check first, second etc.?

    They, the...
  24. Re: Front swaybar bushing mounts; stripped nut inside the unibody frame!!

    Thanks Mudderoy, I was thinking of doing the same exact thing, drilling a hole, tacking in a bolt, covering hole.
    I was just searching for other options anyone may have besides that one. Think I'll...
  25. Replies
    4
    Views
    6,018

    Re: Bad Vibrations in reverse...why?

    Not to sound stupid but how do I check the motor mounts? Also I can notice the vibration in "drive" at around 1500 RPM's.
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2